رعايت كردن ايمني در حمل و نقل ميوه و سبزيجات

همه چيز در مورد صاردات و واردات كالا و خدمات

رعايت كردن ايمني در حمل و نقل ميوه و سبزيجات

۶ بازديد

بارگيري ميوه ها و سبزيجات از مبدا

راننده كاميون ميوه و تره بار جزء مركزي صنعت حمل و نقل صادراتي است و وظيفه حمل كالاهاي تازه و آسيب ديده از مركز توليد ( مبدأ ) تا مركز فروش نهايي را بر عهده دارد. منبع بارگيري كاميون ها حتي مي تواند بندر، فرودگاه باشد. راننده كاميون بايد تمام استانداردهاي ايمني مربوط به رانندگي كاميون هاي تجاري و حمل و نقل ميوه و سبزيجات صادراتي را رعايت كند. در صادرات ميوه و سبزي كه معمولاً نياز به سردخانه دارند، راننده بايد دما و شرايط را كنترل كند تا به محصول آسيب نرسد. از جمله وظايف راننده تكميل و ارسال مدارك در ابتدا و انتهاي سفر مي باشد.
راننده كاميون ميوه و سبزيجات را در يك نقطه مبدا دريافت مي كند كه مي تواند شامل باغ، مزرعه يا گلخانه و حتي گمرك، بنادر و فرودگاه باشد (حتي ممكن است به بارگيري محصول در كاميون كمك كند). اما آگاهي كامل از شرايط بهينه مورد نياز براي نگهداري محصول بسيار مهم است.

به عنوان مثال، برخي از ميوه ها و سبزيجات ممكن است نياز به نگهداري در يخچال در دماي خاصي داشته باشند. در حالي كه ساير محصولات مانند سيب زميني يا ذرت ممكن است نيازي به يخچال نداشته باشند و بسته بندي صادراتي آنها حتي مي تواند باز باشد. ضمناً راننده بايد از ظرفيت بار كاميون مطابق با قوانين مبدا و مقصد آگاهي كامل داشته باشد.
 همچنين بايد قبل از بارگيري از سلامت محصول اطمينان حاصل كند، بنابراين بايد پس از بارگيري كالاي صادراتي را به دقت بررسي كند تا مثلاً سوراخي براي نفوذ هوا در بار نباشد. پس از بارگيري كاميون، راننده بايد مدارك لازم با جزئيات و مشخصات بار را به طور كامل بررسي كند.

حمل ميوه و سبزيجات

راننده بايد اطمينان حاصل كند كه شرايط خاص جاده و آب و هوا بر ايمني و تازگي محصول تأثير نمي گذارد. قوطي ها و ظروف بايد به درستي تراز شوند تا استحكام لازم را داشته باشند. راننده بايد دماي خارج از كاميون را بررسي كند و در صورت لزوم دماي داخل كاميون را متناسب با آن تنظيم كند.
 برخي از محصولات مانند پياز، سير و زنجبيل براي صادرات ميوه و سبزيجات تازه به رطوبت نسبي پاييني نياز دارند، در حالي كه بيشتر ميوه ها و سبزيجات ديگر به رطوبت بسيار بالاتري نياز دارند. براي جلوگيري از پلاستيك شدن آنها، راننده بايد اطمينان حاصل كند كه رطوبت نسبي در هنگام حمل و نقل در سطح مناسبي قرار دارد.
اگر محصول در كاميون دربسته حمل نمي شود و كاميون باز است، راننده بايد از اقدامات احتمالي خودداري كند و از گم شدن محصول جلوگيري كند و ممكن است لازم باشد ميوه ها يا سبزيجات با پوشش سايه دار حمل شوند.
همچنين بايد براي اطمينان از سلامت ميوه و سبزيجات در حين حمل و نقل از دستگاه ترموگراف استفاده كرد. اين دستگاه مي تواند دما و رطوبت را در حين حمل اندازه گيري و ثبت كند و در نهايت اطلاعات را به صادر كننده ارسال كند.

يكي از بهترين ترموگراف هاي بازار ترموگراف دما و رطوبت ويراتركر است. اين ترموگراف علاوه بر قابليت سنجش دما و رطوبت به طور دقيق مي تواند، خودرو يا كانتينر را نيز رديابي كند و از سرقت و گم شدن كالا نيز جلوگيري كند. با اين رديابي نيز مي شود از ديررسيدن كالا نيز جلوگيري كرد.

تحويل ميوه و سبزيجات به مقصد
كاميون حامل ميوه و تره بار صادراتي بايد طبق برنامه تعيين شده به مقصد برسد. هنگام تحويل بار ياسيد، نماينده اي از طرف قرارداد، سلامت ميوه ها و سبزيجات را بررسي مي كند و همچنين اندازه، وزن و سلامت محصول را با آنچه در قرارداد و زمان بارگيري كالا درج شده است، مطابقت مي دهد و در صورت مشاهده هرگونه آسيب. ، براي طرفين ارسال كنيد. قرارداد را گزارش دهيد و آن را مستند كنيد.
در مواردي كه براي حمل محصول يخچال استفاده مي شود دماي آن را بررسي كنيد تا در دماي دلخواه و آماده نگهداري در يخچال باشند. 

منبع

دستور العمل خانگی شستشوی میوه و سبزیجات (روش خیساندن)

دستور العمل # 1 با جوش شیرین (روش خیساندن) – 2 قاشق چای خوری جوش شیرین را به 4 پیمانه آب اضافه کنید و محصولات را به مدت 2 تا 15 دقیقه درون آن خیس کنید. هرچه سبزیجات و میوه ها بیش تر خیس بخورند، باقی مانده سموم دفع آفات بیش تر از بین می روند. از برس شستشو به عنوان یک وسیله اضافی برای تمیز کردن استفاده کنید و سپس آبکشی کنید.

دستور العمل # 2 با سرکه (روش خیساندن) – در مطالعات انجام شده روی سرکه از نسبت های مختلفی استفاده شده است، معمولا 1:10 (یک قسمت سرکه با 10 قسمت آب) یا 3: 1 (یک قسمت سرکه با سه قسمت آب). میزان استفاده به شما بستگی دارد، اما از آن جا که نشان داده شده است که سرکه خالص برای از بین بردن برخی از سموم آفتکش (و احتمالا سایر مواردی که آزمایش نشده اند) تاثیر دارد، با 3 پیمانه آب و یک پیمانه سرکه ادامه می دهیم. در این مطالعه برای رسیدن به نتیجه با استفاده از سرکه 100 درصد، محصولات فقط 10 دقیقه خیس خوردند، بنابراین برای استفاده از نسبت 3: 1 اجازه می دهم که محصولات به مدت 20 تا 30 دقیقه یا بیش تر خیس بخورند. از برس شستشو به عنوان یک وسیله اضافی برای تمیز کردن استفاده کنید و سپس آبکشی کنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.